Kunsthistorie:Ny bruker

Fra Kunsthistorie
(Omdirigert fra Ny bruker)
Hopp til: navigasjon, søk

Velkommen til Kunsthistorie

Velkommen til kunsthistorie. Her vil vi gjerne samle stoff som er interessant for kunsthistorikere og andre interesserte. Ideen bak en wiki er at den skal kunne skrives og redigeres av brukerne. Har du lyst å bidra er du velkommen til det. Alle brukerne må være registrert for å skrive. Du må sende en mail med ønsket brukernavn, passord og mailadresse til en av våre mailadresser så vi kan lage en brukerkonto til deg. Er du ny bruker så kan du prøve her etter du er registrert.

Du kan delta

Å redigere artikler på Kunsthistorie er svært enkelt. Du kan redigere en hvilken som helst artikkel når du har fått en brukerkonto. Det er bare å klikke på lenken «rediger» over artikkelen, skrive i boksen under og trykke på «Lagre siden». Hvis du er ny kan du eksperimentere i sandkassen. En rød lenke betyr at artikkelen ikke eksisterer (men du kan opprette den ved å følge lenken), og nye oppslagsord kan skapes ved å skrive dem inn i og trykke på lenken.

Brukerkonto

Alle brukere ha en brukerkonto som også gir mulighet til å laste opp bilder. Det er fint om du kan skrive litt om deg selv på din brukerside, som du finner ved å klikke på brukernavnet ditt helt øverst når du er logget inn. Ønsket er at brukerne presenterer seg med fullt navn da dette er nødvendig for å opprettholde fagwikien som en god kilde. Du får også en egen diskusjonsside hvor andre brukere kan kontakte deg.

Hvordan bør artikler skrives?

Før du begynner bør du imidlertid ta en titt på hvordan man redigerer og hvordan en skriver en side, for å se hvordan en artikkel bør settes opp og hvordan man svært enkelt kan formatere tekst. Det er også viktig å forsøke å skrive utfra et nøytralt utgangspunkt, og man bør bruke hele setninger. Du kan diskutere en artikkel ved å klikke på «diskusjon» øverst på siden.

Få hjelp av andre

Hvis du trenger hjelp kan du spørre på Hjelpesiden, hvor andre vil være klare til å gi deg svar på det du lurer på. .