Brukerdiskusjon:Hans Cappelen

Fra Kunsthistorie
Hopp til: navigasjon, søk
For alle For skribenter Informasjon
Om kunsthistorie
Generelle betingelser
Innhold
Diskusjonside
Brukerliste
Administratorer
Hjelpesider
Hvordan man redigerer en side
Hvordan skrive en side
Stilmanual
Bruk av kilder
Lisens
Opphavsrett
Velkommen som Ny bruker. Søker du kunnskap som kan brukes i artikkelskriving prøv Hjelp som har en rekke lenker til relevant stoff.
Vær oppmerksom på at bidrag til kunsthistorie kan bli redigert, endret eller fjernet av andre bidragsytere.
Du lover oss også at du skrev teksten selv eller kopierte fra en ressurs som ikke er beskyttet av opphavsrett.
Fagwikien krediterer den enkelte brukeren ved hjelp av et automatisk system der navnet på alle som har redigert artikkelen vises underst på sidene. Da dette er automatisk vil ikke mengden arbeid hver enkelt gjør i artikkelen kunne vises, bare hvem som har redigert artikkelen. Hvor mye hver enkelt har bidradd med kan en finne i artikkelens historikk.

LEGG ALDRI INN TEKST ELLER BILDER SOM ER BESKYTTET AV ANDRES OPPHAVSRETT UTEN DERES TILLATELSE!

--Nina 18. mar 2011 kl. 15:51 (UTC)

Takk!

Kjempeflott at du oppdaterer symbolene. Tusen takk! Jeg vurderer om det skal lages en liten artikkel om hvert av dem som kan ligge under kategori terminologi.

--Nina 9. aug 2012 kl. 12:18 (CEST)

Hyggelig å høre! Det er jo mange andre kristne symboler også - samt mengder av ikke-kristne. Det finnes illustrasjoner rundt om og de bør også inn. Ja, hvert symbol fortjener en artikkel, men det krever endel arbeid som da får tas gradvis. Jeg har skrevet om en del på norsk wikipedia, så kanskje aktuelt med henvisninger dit også ?Hans Cappelen 10. aug 2012 kl. 10:04 (CEST)
Noe av dette finnes det nok noe stoff om her, men ikke alt. Opprinnelig var dette en liste jeg laget for å få oversikt, så det er stoff som kan utvikles over tid. Jeg er litt betenkt til å bruke Wikipedia som kilde og foretrekker at vi oppgir andre originale kilder primært. --Nina 10. aug 2012 kl. 21:20 (CEST)
Når jeg skriver på wikipedia så pleier jeg både å angi litteratur/kilder og å oppgi fullt navn, for at leserne/brukerne kan vurdere selv. Om kristne symboler er det jo en omfattende litteratur og mye stoff på nettet, selv om alt ikke er like godt underbygd og pålitelig ... Hans Cappelen 14. aug 2012 kl. 13:29 (CEST)
Flott om du gjør det samme oppgir den samme litteraturen så kan jeg supplere med det jeg har der det trengs. Ser du nederst på sidene så har vi en utvidelse som gjør at navnet på de som har redigert artikkelen er listet opp og det fungerer også som kreditering. --Nina 14. aug 2012 kl. 18:53 (CEST)